Direct contact? Bel: 06 - 331 097 97

Home > Eventsupport > Teambuilding

Teambuilding

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Naast onze sportclinics bieden wij leuke teambuildingsactiviteiten. Hieronder drie voorbeelden van groepsactiviteiten die wij regelmatig organiseren. Een teambuildingsactiviteit op maat is ook mogelijk.

Expeditie Robinson

Uitdagende fysieke proeven afgewisseld met braingames. Alles in thema van het alom gevreesde Robinsoneiland. Deelnemers kunnen zich voorbereiden op een dag vol beproevingen waar ze zeker niet bang moeten zijn om vies te worden.  De onderdelen zijn allemaal in het robinson/eiland thema. Per onderdeel kunnen er punten worden verdient. Deze punten komen van pas in het grote finalespel. In het finalespel wordt een parcours afgewerkt waar samenwerking centraal staat. Onderdelen: Boomstam werpen, Kokosnoot werpen, Puzzelopdracht, Touwtrekken, Hindernissen Parcours en meer.

Olympische Spelen

Voor 1 dag bevinden deelnemers zich in het midden van de olympische spelen. Ze gaan in teams proberen zoveel mogelijk medailles te winnen d.m.v. het spelen van olympische sporten. Het aantal medailles dat je verzamelt komt weer van pas tijdens het finalespel. Dat is namelijk de olympische quiz. Ieder team krijgt open vragen die goed beantwoord moeten worden. Het team met de meeste goede antwoorden wint.
Onderdelen: Speerwerpen / kogelstoten, Estafette, Verspringen, Judo, Worstelen, Boksen en Balsport en nog vele andere mogelijkheden.

Oud Hollandse Spelen

Strijd in teams tegen elkaar in de leukste Oud Hollandse spelletjes. Verzamel zoveel mogelijk sjoelstenen om uiteindelijk in het eindspel de overwinning binnen te sjoelen Onderdelen: Ringwerpen, Ballen gooien, Spijkerpoepen, Quiz, Sjoelen etc.

Teambuildingsactiviteit Boeken?