Direct contact? Bel: 06 - 331 097 97

Home > Eventsupport > Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Bij OutVit Sports kun je terecht voor diverse kinderfeestjes.

Bootcamp feestje
Tijdens het bootcamp feestje gaan de kinderen hard werken, zweten en onwijs veel plezier hebben. Het is een mix van kracht, conditie en samenwerken in speelse vormen. Het feestje is op verschillende locaties uit te voeren. Je kunt denken aan een zaal, een grasveld of het strand. Onderdelen die aan bod komen zijn Touwtrekken, battle-rope spel, Ladder-dobbelspel en veel meer.

Freerun feestje
Het freerun feestje is het bekende recept. Zaal vol obstakels waar we de gaafste tricks gaan
leren. Overwin je angsten en verleg je grenzen. Het freerun feestje kan op alle mogelijke niveaus worden aangepast en is dus voor iedereen toegankelijk. Beginners en gevorderd. De volgende onderdelen zijn mogelijk: freerunrol, zweefrol, sticken, bayoflip, kong, monkey en de walflip.

Lasergame feestje 
Wil jij een spannend potje lasergamen met je vrienden op je verjaardagfeestje? Samen met je vrienden klimmen, verstoppen en op ontdekking gaan? Zorg er voor dat je vriendjes en/of vriendinnetjes klaar staan voor de strijd en versla het andere team met een wedstrijdje avontuurlijk lasergamen.

Piraten feestje
Welk kind droomt er nou niet van om een echte piraat te worden? Op zee avonturen beleven, een schat zoeken en natuurlijk verkleed zijn als een echte piraat! Het is een leuk en fantasievol thema waar je alle kanten mee op kunt. Maar een piratenfeestje vieren met een groep kinderen van 4, 5, 6 of 7 jaar is een hele klus. Het bedenken van leuke activiteiten, het vinden van piratenkleding en bijpassende accessoires. OutVit Sports verzorgt alles wat nodig is voor het vieren van een onvergetelijk leuk kinderfeestje in piratenthema!

Sportmix feestje
Het sportmix feestje is een keuzemenu van sporten en spelen. Afhankelijk van de duur en
de doelgroep van het feestje kan in overleg bepaald worden wat er gedaan wordt.
Mogelijke opties: Panne KO, Trefbalgames, Hindernissen Slagbal, Mik-Midgetgolf, Kickboksen, Real-life video games, Beachrugby en Breakdance.
Meer opties zijn mogelijk en in overleg kan er het e.e.a. aangepast worden.

FiFa Feestje 
Is jouw zoon of dochter een echte voetbalfan, van ’s morgens tot ’s avonds met een bal bezig en ook binnenkort jarig? Waarom boek je dan geen FiFa voetbal feestje? Wij bieden diverse voetbalspelletjes aan om de kinderen uit te dagen, te testen en met name veel plezier te laten hebben. We kunnen het FiFa feestje laten plaatsvinden op het strand, in een gymzaal of op een voetbalveld.

Locatie, Tarieven en Tijden
De duur van een kinderfeestje is in overleg bespreekbaar. Een feestje is vanaf 1,5 uur te boeken. Onze kinderfeestjes zijn in te plannen van maandag t/m zondag. Prijzen variëren afhankelijk van het soort feestje en de duur van het feestje. Vanaf € 60,- is een feestje voor maximaal 12 kinderen al te boeken. In overleg kiezen we een geschikte locatie voor het feestje, deze locatie wordt door ons gereserveerd. Dit kan zijn in een gymzaal, op het strand of in het bos. 

Kinderfeestje Boeken