Direct contact? Bel: 06 - 331 097 97

Home > Events

Sportevents

OutVit is onderdeel van Sportadviesgroep. Vanuit Sportadviesgroep verzorgen wij events voor diverse organisaties. Sport -en spelprogramma's op een breed vlak. Hiernaast organiseert Sportadviesgroep teambuilding activiteiten, kinderfeestjes en themaclinics.

Soort events
Wij verzorgen sportclinics  op maat  in diverse sporten, zoals: Bootcamp, (Beach)Volleybal, Mountainbiken, Handbal, Zumba, Rugby, Freerunning, Breakdance, Worstelen, (Kick)Boksen, Judo en meer...
Maar hiernaast verzorgen we ook sportieve kinderfeestjes, familiesportdagen en beweegactiviteiten voor senioren. Indien gewenst in een bepaald thema.

Locatie
In overleg stellen we de locatie vast. Wij kunnen op diverse locaties in Nederland onze clinics laten plaatsvinden. Sportadviesgroep werkt in het Gooi, Almere, Amersfoort en Utrecht samen met een aantal vaste partners op het gebied van accommodatie en horeca, maar ook buiten deze regio hebben wij een goed netwerk.  

Complete Verzorging
Sportadviesgroep verzorgt jullie event op maat op een locatie naar wens. Wij bieden programma’s aan met diverse activiteiten die overal zijn in te zetten. De activiteiten worden uitgevoerd onder professionele begeleiding. Op basis van jullie wensen  maken we een passend voorstel met diverse mogelijkheden. Wij kunnen het totaalplaatje verzorgen. Denk hierbij aan het programma, personeel, materiaal, accommodatie en horeca. Indien nodig regelen wij ook alles voorafgaand aan het event; zoals vergunningstrajecten, inschrijvingen en een veiligheidsplan.

Voorbeelden van de mogelijkheden;

  • Een outdoor teambuildingsdag
  • Activiteitendag met diverse clinic's
  • Een sportdag voor scholen
  • Een leefstijl event met demo's

Sportevent inplannen?