Direct contact? Bel: 06 - 331 097 97

Home > Events

Sportevents

Op zoek naar een passende invulling voor een sportief uitje, sportdag of naar een leuke activiteit samen met een sportieve groep? Is teambuilding, plezier, gezondheid, zelfvertrouwen of prestatie de doelstelling? Wat ook de aanleiding is, OutVit Sports biedt een op maat programma conform jullie wens.

Soort events
Wij verzorgen sportclinics  op maat  in diverse sporten, zoals: Bootcamp, (Beach)Volleybal, Mountainbiken, Handbal, Zumba, Rugby, Freerunning, Breakdance, Worstelen, (Kick)Boksen, Judo en meer...
Maar hiernaast verzorgen we ook sportieve kinderfeestjes, familiesportdagen en beweegactiviteiten voor senioren. Indien gewenst in een bepaald thema.

Locatie
In overleg stellen we de locatie vast. Wij kunnen op diverse locaties in Nederland onze clinics laten plaatsvinden. OutVit Sports werkt in het Gooi, Almere, Amersfoort en Utrecht samen met een aantal vaste partners op het gebied van accommodatie en horeca, maar ook buiten deze regio hebben wij een goed netwerk.  

Complete Verzorging
OutVit Sports verzorgt jullie event op maat op een locatie naar wens. Wij bieden programma’s aan met diverse activiteiten die overal zijn in te zetten. De activiteiten worden uitgevoerd onder professionele begeleiding. Op basis van jullie wensen  maken we een passend voorstel met diverse mogelijkheden. Wij kunnen het totaalplaatje verzorgen. Denk hierbij aan het programma, personeel, materiaal, accommodatie en horeca. Indien nodig regelen wij ook alles voorafgaand aan het event; zoals vergunningstrajecten, inschrijvingen en een veiligheidsplan.

Voorbeelden van de mogelijkheden;

  • Een outdoor teambuildingsdag
  • Activiteitendag met diverse clinic's
  • Een sportdag voor scholen
  • Een leefstijl event met demo's

Sportevent inplannen?